top of page
WitPHIT.jpg

TEAM

Pascalle Hammer

Orofaciaal therapeut

Huub Boosten

Sportfysiotherapeut

XAV00855_edited.jpg

Zajenn Bol

Manueel therapeut

Ik ben Pascalle Hammer, 28 jaar en woon in Roermond aan de Kapel in ’t Zand. In september 2022 ben ik PHIT Fysiotherapie gestart met veel passie voor mijn vak. Sinds 2016 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd op ZUYD Hogeschool te Heerlen. 

Gedurende de opleiding was mijn droom om mijn eigen praktijk te starten na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan in dit werkveld. In 2022 kwam deze droom in vervulling en heb ik ‘PHIT Fysiotherapie’ mogen openen. 

Momenteel ben ik afgestudeerd als MSc. Orofaciale therapie. Mijn kennis en interesse ligt hierdoor rondom het hoofd-, nek-, hals-, en kaakgebied. Ook duizeligheid, ademhaling  en hoofdpijn zijn belangrijke aspecten binnen deze specialisatie. Naast deze master ben ik MSU-echografist, Fascia F.I.T. therapeute en voer ik dry needling uit. Door de combinatie van deze specialisaties blijf ik graag up to date in de fysiotherapie en zie ik graag verschillende aandoeningen terugkomen in de praktijk. Belangrijk vind ik iedereen persoonlijk te kennen, te weten wie ik tegenover mij heb en mijn visie op jouw probleem te delen om samen een behandelplan op te stellen. 

 

U kunt mij privé mailen op: pascalle@phitfysiotherapie.nl

BIG: 49921113403

Ik ben Huub Boosten, 33 jaar en woon in Roermond. Sinds 2017 ben ik MSc. Sportfysiotherapeut en ben ik specialist in de orthopedische (sport)revalidatie. Dit heeft zowel betrekking op de terugkeer naar het ‘sportveld’ na een blessure, als op de niet-sporter die graag goed wil functioneren in het dagelijkse leven.

 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in knie-, been- en schouder echografie, dry needling en het Mulligan Concept. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk, ben ik als docent fysiotherapie actief bij Zuyd Hogeschool.


U kunt mij privé mailen op: huub@phitfysiotherapie.nl 

BIG: 19914875504

XAV00828_edited.jpg

Jana Wilms

Geriatriefysiotherapeut

Hoi! Ik ben Jana Wilms en 27 jaar oud.
Vanaf november zal ik iedere vrijdag aanwezig zijn in de praktijk.

 

Ik ben nu 5 jaar werkzaam als fysiotherapeute. Na de Bachelor opleiding heb ik de cursus tot Parkinsontherapeut met succes afgerond, waardoor ik aangesloten ben bij het Parkinsonnet. Afgelopen juli heb ik ook de master Geriatriefysiotherapie afgerond. Dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen van kwetsbare ouderen, neurologische patiënten of patiënten met complexe problemen. 

 

Naast het werken vind ik het leuk om te wandelen en sta ik wekelijks op het voetbalveld. Daarnaast vind ik het leuk om tijd door te brengen met familie en vrienden. 

 

Wie weet tot ziens bij PHIT Fysiotherapie!

U kunt mij privé mailen op: jana@phitfysiotherapie.nl

BIG: 49924296904

Ik ben Zajenn Bol, 30 jaar en woon in Roermond. In 2016 studeerde ik af als algemeen fysiotherapeute waarna ik in 2023 afgestudeerd ben als manueel therapeute. Daarnaast ben ik ook werkzaam op ZUYD Hogeschool als docent. 

Geen enkele therapeut heeft magische handen, ook al wordt dit vaak gedacht. Ik geloof dat de kracht zit in eerlijk zijn tegen patiënten, ze meenemen in het proces door goede uitleg te geven en patiënten in beweging laten komen. Als je weet wat er gebeurd in je lichaam en waarom je klachten hebt, is er meer kans dat jij je houdt aan de oefeningen en adviezen. Zo leer jij de klachten zelf onder controle te krijgen en dit ook te behouden in de toekomst.

 

Vanuit de manuele therapie kan ik door kennis en vaardigheden veel betekenen voor patiënten met klachten in het gehele bewegingsapparaat. Wel ben ik van mening dat we alleen samen het gewenste resultaat op de lange termijn kunnen bereiken. Patiënten zullen ook zelf aan de slag moeten en dit vraagt de juiste mind-set en een actieve houding.


Gaat dit niet door omstandigheden, dan zal hier een passend traject voor gemaakt worden en ligt de focus vaak op andere vlakken dan alleen spieren en gewrichten. 


U kunt mij privé mailen op: zajenn@phitfysiotherapie.nl

BIG: 198921109904

bottom of page